Home About App Price Contact Partner up

Wat zeggen de gebruikers

Lees wat onze klanten en partners over ons te zeggen hebben

Koenraads Aannemers

Contactpersoon: Renze Koenraads

CEO

cim image

Renze Koenraads, een gedreven ondernemer met een passie voor efficiëntie, was vastbesloten om zijn facturatieproces te automatiseren. Als eigenaar van een snelgroeiend bedrijf gebruikte hij de Vakware bedrijfsapplicatie, die al klaar was om rechtstreekse DICO bestanden te verwerken. Echter, de losse PDF-facturen die hij van verschillende leveranciers ontving, vormden een uitdaging. Het handmatig verwerken van deze facturen op kolom- en regelniveau was tijdrovend en vatbaar voor menselijke fouten.

Gedreven om een oplossing te vinden, begon Renze aan een degelijk onderzoek. Hij nodigde verschillende leveranciers uit en legde zijn specifieke eisen voor regelherkenning op kolomniveau uit. Maar tot zijn frustratie konden geen van de aanbieders hem de gewenste functionaliteit bieden. Het leek erop dat hij zijn zoektocht moest staken en zijn team moest blijven belasten met de handmatige verwerking van de PDF-facturen. Op een dag, terwijl Renze online aan het zoeken was naar mogelijke oplossingen, kwam hij toevallig de website van CIM ONLINE tegen. Bij het eerste gesprek met CIM ONLINE werden Renze's verwachtingen overtroffen. De vertegenwoordiger van het bedrijf luisterde aandachtig naar zijn behoeften en begreep het belang van regelherkenning voor zijn specifieke bedrijfsproces. De vertegenwoordiger verzekerde Renze dat ze aan zijn vereisten konden voldoen en zelfs meer functionaliteiten konden bieden dan hij ooit had durven hopen. Vol enthousiasme ging Renze door met de samenwerking. CIM ONLINE stelde een op maat gemaakt plan op voor zijn bedrijf. Ze integreerden hun factuurautomatiseringssoftware naadloos met de bestaande Vakware bedrijfsapplicatie. Dit betekende dat Renze nu zowel rechtstreekse DICO-bestanden als losse PDF-facturen op een DICO gestandaardiseerde manier kon verwerken. De herkenning op kolom- en regelniveau was een gamechanger voor Renze's bedrijf. De PDF-facturen werden nu automatisch geanalyseerd en geboekt, waardoor de kans op fouten drastisch afnam en de productiviteit van zijn team toenam. Met CIM ONLINE als partner was Renze eindelijk een tevreden gebruiker. Hij had de facturatie-efficiëntie bereikt waar hij al die tijd naar op zoek was geweest. Als een ware ambassadeur van CIM ONLINE vertelde Renze zijn succesverhaal aan andere ondernemers en vrienden, in de hoop dat ook zij zouden kunnen profiteren van deze innovatieve factuurautomatiseringsoplossing. Door dit succes werd CIM ONLINE omarmd door de fabrikant van Vaktware "Admicom" die CIM ONLINE nu als standaard product bij hun gebruikers aanbiedt.

lees meer

cim image

Veeneman Bouw

Contactpersoon: Mark Neuteboom

controller

cim image

Veeneman, een vooraanstaand bouwbedrijf gevestigd in Apeldoorn, staat bekend om zijn uitmuntende projecten en hoogwaardige bouwwerkzaamheden. Om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de administratieve last te verminderen, gebruikt Veeneman Vakware, van Admicom. Hoewel Veeneman tevreden was met Vakware, ondervond het bedrijf een uitdaging met de factuurverwerking. Voorheen maakte het bouwbedrijf gebruik van een andere aanbieder voor het verwerken van facturen, maar dit bleek niet ideaal. De vorige aanbieder kon alleen basisinformatie, zoals factuur kopgegevens en totaalbedragen, aanleveren. Dit was een probleem, omdat Veeneman juist de behoefte had om de facturen op kolom- en regelniveau te boeken voor een nauwkeurige en gedetailleerde boekhouding.

Het gebrek aan gedetailleerde gegevens van de vorige aanbieder leidde tot veel handmatige aanpassingen, wat op zijn beurt resulteerde in talrijke fouten. Dit bracht niet alleen extra werk met zich mee, maar ook frustratie en inefficiëntie binnen de administratieve afdeling. Veeneman besefte dat ze een meer geïntegreerde oplossing nodig hadden om hun factuurverwerkingsproces te stroomlijnen. Gelukkig bracht Admicom uitkomst met de introductie CIM ONLINE. Admicom is bekend om zijn innovatieve softwareoplossingen voor de bouwsector, en CIM ONLINE was speciaal ontworpen om bedrijven zoals Veeneman te ondersteunen bij hun administratieve uitdagingen. Met de implementatie van CIM ONLINE heeft Veeneman nu een gestroomlijnd factuurverwerkingsproces bereikt dat volledig aan hun behoeften voldoet. De overstap naar CIM ONLINE heeft het factuurverwerkingsproces van Veeneman efficiënter gemaakt, waardoor de administratieve afdeling meer tijd en middelen kan besteden aan andere belangrijke taken. Veeneman is zeer tevreden met de resultaten van CIM ONLINE en is ervan overtuigd dat de samenwerking een waardevolle investering is gebleken.

lees meer

cim image

Vanesch Verfgroothandel

Contactpersoon: Paul van Gerven

Directeur

cim image

Vanesch Verfgroothandel, een gebruiker van SAP Business One, was op zoek naar een scan/herken oplossing die naadloos kon worden gekoppeld aan hun SAP Business One bedrijfsapplicatie. Na het benaderen van hun SAP Partner kwamen ze in contact met ImageCapture van Scansys. DeSAP Partner zorgde voor de implementatie. Helaas bleken de functionaliteiten van ImageCapture te beperkt voor de behoeften van VanEsch, wat leidde tot het besluit om de implementatie stop te zetten.

Daarna begon Directeur Paul van Gerven aan een zoektocht om een alternatieve oplossing te vinden. Uiteindelijk vond VanEsch de juiste oplossing in CIMONLINE. In tegenstelling tot ImageCapture, biedt CIMONLINE geavanceerde Ai-herkenningssoftware voor factuurgegevens. Het kan zowel kop- als regelgegevens herkennen en is in staat om inkoopregels en prijzen te vergelijken met verkoopfactuurregels en prijzen. Eventuele afwijkingen worden duidelijk gemarkeerd op regelniveau in kleur, waardoor medewerkers direct kunnen beoordelen welke vervolgacties nodig zijn. Door de implementatie van CIMONLINE is er een zeer efficiënte werkwijze ontstaan bij VanEsch Verfgroothandel. De scan/herkensoftware van Scansys werkt nu veel beter dan voorheen, omdat CIMONLINE de herkenningstaak op zich neemt en de resultaten via Scansys aanbiedt aan het SAP Business One systeem. Hierdoor verloopt het boekingsproces soepeler en wordt het Factuur boekproces aanzienlijk verbeterd. Dankzij deze succesvolle integratie is VanEsch nu zeer tevreden over het gebruik van ImageCapture in combinatie met CIMONLINE. CIM ONLINE kan als primair systeem worden ingezet, maar kan ook ondersteuning bieden aan bestaande scan/herkenoplossingen waardoor je als klant een veel betere documentherkenning ervaart.

lees meer

cim image

A.Tuin Aannemers

Contactpersoon: Mw A. Hoekstra

Financieel Manager

cim image

A.Tuin Aannemers, een gerenommeerd bouwbedrijf met 17 verschillende administraties, gebruiker van Vakware (Admicom). Er was een wens om de bestaande scan/herken oplossing, die alleen kopgegevens kon aanbieden, te vervangen voor een oplossing die dat wel kon. Het huidige systeem belemmerde hun efficiëntie door het ontbreken van factuur regelherkenning. Hierdoor werden ze geconfronteerd met talloze handmatige acties om elke factuur uit te splitsen en in de juiste administratie te boeken. Dit veroorzaakte vertragingen en zorgde voor een aanzienlijke administratieve last.

Gelukkig kende de Admicom accountmanager de behoeften van A.Tuin Aannemers en introduceerde CIM ONLINE, de geavanceerde software met geautomatiseerde regelherkenningstechnologie. Met CIM ONLINE kan A.Tuin Aannemers nu elke factuur moeiteloos verwerken. Onze regelherkenningstechnologie analyseert elke ontvangen factuur en splitst deze automatisch uit in relevante onderdelen. Dit betekent dat hun team geen kostbare tijd meer verspilt aan handmatige invoer of boekingen De voordelen van CIM ONLINE zijn duidelijk zichtbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering van A.Tuin Aannemers: 1. Tijdsbesparing: Onze geautomatiseerde factuurverwerking heeft hun administratieve taken aanzienlijk verminderd. 2. Nauwkeurigheid: Met CIM ONLINE zijn menselijke fouten in de boekhouding vrijwel geëlimineerd. 3. Efficiëntie: Het factuur boekingsproces is nu naadloos en gestroomlijnd. 4. Schaalbaarheid: Of A.Tuin Aannemers nu groeit en meer facturen ontvangt, CIM ONLINE kan deze toename zonder problemen aan. Het Team van CIMONLINE is trots op de samenwerking met A.Tuin Aannemers en het feit dat we hebben bijgedragen aan het vereenvoudigen van hun administratieve processen.

lees meer

Rakuten Viber

Contactpersoon: Juliette Clement

Finance Project Manager

cim image

Viber Rakuten: Een Succesvolle Digitale Transformatie met V-Chain in Luxemburg. In het hart van Europa ligt Viber Rakuten, een wereldwijde aanbieder van bel- en berichtenservices, gevestigd in Luxemburg. Met een indrukwekkende klantenbasis verspreid over de wereld, was Viber Rakuten vastbesloten om haar operationele efficiëntie te verbeteren en de klantenservice te optimaliseren.

De Uitdaging De uitdaging voor Viber Rakuten was het verwerken van een enorme hoeveelheid facturen op een manier die zowel effectief als kostenefficiënt was. Het gebruik van handmatige processen was tijdrovend en onderhevig aan fouten, wat leidde tot vertragingen en ontevredenheid bij de klanten. De Oplossing: V-Chain en SAP Business One Om deze uitdaging aan te gaan, wendde Viber Rakuten zich tot V-Chain, de toonaangevende SAP-partner in Luxemburg. V-Chain begreep snel de unieke behoeften van Viber en adviseerde hen om factuurverwerking met CIM op te zetten. De keuze voor SAP Business One was een strategische beslissing, gezien de kracht en flexibiliteit van het platform. V-Chain begeleidde de gehele implementatie, van de eerste planning tot de uiteindelijke oplevering, en zorgde voor een naadloze integratie met de bestaande infrastructuur van Viber Rakuten. Resultaten De resultaten waren niets minder dan spectaculair. Met de nieuwe factuurverwerkingssysteem met CIM kon Viber Rakuten: Efficiëntie Verhogen: De automatisering van het factureringsproces verminderde de handmatige inspanning en versnelde de verwerkingstijd. Fouten Verminderen: De precisie van het systeem elimineerde menselijke fouten, wat resulteerde in accurate facturatie. Klanttevredenheid Verbeteren: Snellere en meer betrouwbare facturatie verbeterde de tevredenheid en het vertrouwen van de klant. Conclusie De samenwerking tussen Viber Rakuten en V-Chain was een toonbeeld van innovatie en klantgerichtheid. Door een duidelijke visie en een sterke samenwerking te combineren, hebben zij een oplossing geïmplementeerd die niet alleen aan de behoeften van Viber Rakuten voldeed, maar ook hun positie als een toonaangevende speler in de communicatie-industrie versterkte. Viber Rakuten is nu een uitermate tevreden gebruiker van de gehele factuurverwerking, en hun succesverhaal dient als inspiratie voor anderen die op zoek zijn naar digitale transformatie en groei.

lees meer

Proxumus Luxemburg

Contactpersoon: Régis Debreux

CIO Office

cim image

Achtergrond: Proximus Luxembourg, een gebruiker van SAP Business One, werkt samen met SAP Partner V-chain. Als klant van V-chain, hebben wij gezamenlijk de eerste versie van onze factuurverwerkingsoplossing geïmplementeerd.

Oplossing: De aangeboden dienst door CIM omvat het herkennen van factuurgegevens die vervolgens worden ingevoerd in SAP Business One. SAP regelt daarna de boeking via B1i, en de workflow om de facturen goed te keuren wordt afgehandeld via SAP Business One. Resultaten: De samenwerking tussen ons, Proximus Luxembourg en V-chain heeft geleid tot een solide oplossing die efficiënte factuurverwerking mogelijk maakt. Beide partijen hebben hun tevredenheid over het systeem geuit, met een nadruk op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de dienst. Toekomstige Ontwikkelingen: Ondanks de tevredenheid over de huidige oplossing, is Proximus Luxembourg continu op zoek naar nieuwe technologieën die de processen verder kunnen optimaliseren. Aldus Regis Debreux, CIO van Proximus Luxembourg, “We zijn zeer tevreden met deze solide oplossing, maar staan altijd open voor nieuwe technologieën die ons kunnen helpen bij het bereiken van nog betere efficiëntie en effectiviteit.” Conclusie: De samenwerking toont aan hoe een doordachte integratie van technologie kan bijdragen aan een soepeler en effectiever factuurverwerkingsproces. De ervaring van deze jarenlange samenwerking heeft bewezen dat wij buiten Nederland innovatieve oplossingen kunnen bieden. De betrokkenheid van alle partijen bij continue verbetering is een sterk signaal van hun toewijding en innovatiebeleid.

lees meer

De Boer Drachten

Contactpersoon: Hendrik de Boer

CEO

cim image

Introductie: De Boer Drachten, een toonaangevende onderneming in de handel en gebruiker van Kerridge Trade bedrijfssoftware, zocht naar manieren om hun bedrijfsprocessen zoals factuurafhandeling, orderbevestiging, en verkooporders te automatiseren. Dit leidde tot de samenwerking met Kerridge ons team en de specialisten van De Boer Drachten.

De Uitdaging: De Boer had te maken met tijdrovende en inefficiënte handmatige processen. De noodzaak om deze te automatiseren werd duidelijk, maar een strategische en gefaseerde aanpak was vereist om de overgang en interne acceptatie soepel te laten verlopen. De Oplossing: Factuurverwerking: We begonnen met de implementatie van ImageCapture van Scansys, speciaal voor het boeken van facturen. Hierbij werd CIM ONLINE ingezet om kolom- en regelherkenning uit te voeren. Krachtige Combinatie: Door de integratie van deze twee applicaties werd een solide en betrouwbare oplossing geboden, bestaande uit boeksoftware, workflowsoftware en archiefsoftware. Verdere Automatisering: Met onze nieuwste Ai-versie van CIM ONLINE zijn we begonnen met de automatisering van de overige processen, startend met orderbevestigingen. Resultaten: Tijdsbesparing: Door de implementatie van deze technologie kon De Boer Drachten aanzienlijke manuren besparen. Procesverbetering: De geautomatiseerde workflow heeft geleid tot meer efficiënte en betrouwbare bedrijfsprocessen. Klanttevredenheid: Hendrik de Boer, een belangrijke stakeholder bij De Boer, uitte zijn tevredenheid over de verbeteringen, die bijdragen aan de bedrijfsgroei en concurrentiepositie, maar is ook permanent op zoek om continu procesverbeteringen door te voeren. Conclusie: De samenwerking tussen De Boer Drachten en ons softwareteam illustreert hoe technologische innovatie en doordachte implementatie bedrijven kunnen transformeren. Door nauw samen te werken en te focussen op de unieke behoeften van De Boer, hebben we niet alleen hun huidige uitdagingen opgelost, maar ook een pad uitgestippeld voor toekomstige groei en succes.

lees meer

Probeer het

Plan een live demo. Ervaar de nieuwe snelheid van werken.

Ontdek in een persoonlijke demonstratie hoe uw facturen worden herkend en verwerkt.

cim image

?