Home About App Price Contact Partner up

Efficiëntie in Actie

CIM Workflow voor Document Goedkeuring en dataoverdracht naar Financiele applicaties en ERP Software

workflow efficiency

In een wereld die steeds sneller draait en waarin organisaties constant worden uitgedaagd om hun processen te optimaliseren, introduceert onze CIM Workflow een revolutie in documentbeheer en goedkeuring. Geen consultants meer nodig, geen ingewikkelde handleidingen - deze krachtige tool stelt u in staat om moeiteloos de controle te krijgen over uw documenten.

Een Intuïtieve Aanpak

workflow approach

CIM Workflow is ontworpen met uw behoeften in gedachten. Het biedt een intuïtieve interface waarmee u moeiteloos uw eigen workflow kunt opzetten. Of u nu op afdelingsniveau wilt werken of individuele medewerkers wilt betrekken, de keuze is aan u.

Volledige Controle

Goedkeuren, afkeuren, advies vragen - CIM Workflow biedt een scala aan opties om uw documenten te beheren. En als u met Office 365 werkt, kunt u naadloos extern communiceren en uw goedkeuringsprocessen.

Gebruikers

Docflow-regels

Rollen en machtigingen

Gedetailleerde Logging:    Elke stap in uw workflow wordt nauwkeurig vastgelegd. Zowel interne communicatie als externe e-mailcommunicatie worden geregistreerd, zodat u altijd een volledig overzicht heeft van wat er gebeurt.

Flexibele Documenttypes:    CIM Workflow ondersteunt oneindig veel Flow en diverse documenttypes, waaronder PDF's en afbeeldingen. Voeg eenvoudig de benodigde bijlagen toe om uw goedkeuringsproces te vereenvoudigen.

workflow dashboard

Persoonlijke Dashboards

Iedere gebruiker krijgt een persoonlijk dashboard dat aangepast is aan hun specifieke taken en verantwoordelijkheden. Zo blijft iedereen op de hoogte en wordt efficiëntie gemaximaliseerd. Voor de administrator is er een centrale overview.

Slimme Goedkeuringsparameters

Stel goedkeuringsparameters in die passen bij uw organisatie. Bijvoorbeeld, als een factuur binnen 2 dagen moet worden goedgekeurd, zorgt CIM Workflow ervoor dat dit gebeurt. Overschrijdt u deze termijn, dan wordt automatisch een alert gestuurd of agenda-item aangemaakt om u eraan te herinneren.

workflow approval

Altijd Op De Hoogte

Mis nooit meer een belangrijke goedkeuring met onze afwezigheidslocator en alertmeldingen. Tijdens uw afwezigheid kunnen collega's het werk overnemen. CIM Workflow houdt u op de hoogte en zorgt ervoor dat u nooit documenten voor goedkeuring over het hoofd ziet.

Topniveau Beveiliging

workflow security

We begrijpen het belang van beveiliging in uw organisatie. CIM Workflow is AAD-ready (Azure Active Directory) en voldoet aan de hoogste beveiligingseisen, waaronder 2FA-authenticatie. Onze API-communicatie verloopt via 2-way SSL, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over dataveiligheid.

CIM ONLINE

    Met CIM Workflow hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over verloren documenten, vertraagde goedkeuringen of gebrek aan inzicht in uw processen. Het is tijd om de controle terug te nemen en uw documentworkflow te transformeren. CIM Workflow staat klaar om u te helpen uw documenten sneller en efficiënter goed te keuren dan ooit tevoren. Ontdek de toekomst van documentbeheer en goedkeuring vandaag nog.

?